Én a 024automento.hu mellett tettem le a voksom
Szolgáltatás

Én a 024automento.hu mellett tettem le a voksom

Sajnos, az élet mostoha volt velem az elmúlt két hónap leforgása alatt, hiszen háromszor is autószállításra szorultam. Még jó, hogy volt kihez fordulnom és számíthattam rájuk minden alkalommal.

Először az autópályán történt a meglepetés, egy karácsonyfadíszekhez hasonló világító hiba formájába. Kivillant minden a műszerfalon, minden, ami csak világíthat majd egyszer csak elaludtak, velük együtt az autó is. Ekkor hívtam először és teljesen véletlenszerűen a 024automento.hu csapatát. (Később kiderült, rövidzárlat volt…)

A második eset ennél is bosszantóbb volt, hiszen egy kátyúba hajtottam, mely nem volt feltűntetve és a rossz szerencsének hála ez is akkora kárt tudott csinálni az autómban, hogy autószállításra szorultam. Ez az autószállítás Budapesten történt.

A harmadik eset, hát… nem tudtam már kit és milyen módon emlegessek. Egy akkumulátor lemerülés volt -fél éves-, mely a későbbiekben kiderült, hogy egy meghibásodás volt. Az első eset következménye… Na ez is majdnem Budapesten autószállítás lett, de végül, megoldottuk egy bikázással. Köszönöm a jó munkát a 024automento csapatnak!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük