Az autókozmetika célközönsége
Autóápolás Szolgáltatás

Az autókozmetika célközönsége

A járműtulajdonosok ma már egyre gyakrabban végeztetnek el autókozmetikát szimplán csak az autó megnyerő és mutatós megjelenésének céljából. Az autóápolásnak azonban még mindig megvan a jellegzetes célközönsége. Ők pedig az autójukat épp eladni készülő kliensek, illetve a veterán autók szerelmesei.
Amikor az autót eladásra szeretnénk felkészíteni, akkor a cél nem más, mint az autó minél jobb állapotba hozása. Még mielőtt valaki ezt a vásárló megtévesztésének minősítené, tisztázzuk le, hogy ebben semmi etikátlan sincs. Hiszen csupán a gépjármű korának megfelelő, lehető legjobb állapot visszaállítása történik meg. Az autópolírozáson kívül, ilyenkor többek között a műanyag és gumifelületek felújítása, a kárpitok és bőrfelületek kitisztítása is megvalósul.
A veterán autók esetén az eljárás ugyanez, egy nagyon fontos különbséggel. Náluk a különféle ápolószerek pontos és igényes megválogatása rendkívül lényeges. Hisz gondoljunk csak bele, egy 40-50 (vagy több) éves autó gyártásának idején teljesen más anyagokat használtak, mint ma. Az oldtimer jellegű gépjárműveknél ezért sokkal óvatosabban kell elvégezni egy autókozmetikai eljárást.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük