Játsszon GTA V-tel a Lenovo Thinkpad T470-en
Grand Theft Auto 5 Számítástechnika

Játsszon GTA V-tel a Lenovo Thinkpad T470-en

Játszani szeretne laptopján, de a mai gamer laptopok túl drágának bizonyulnak? Nem kell lemondjon a játékokról!

Manapság sokan a Grand Theft Auto V játékra tekintenek mérceként laptopvásárláskor amolyan „ha ezt futtatni tudja, akkor elég erős” alapon. Nos, a játékipar gyorsan fejlődik, de a Lenovo Thinkpad T470-et bátran tudjuk ajánlani a GTA V és ezzel megegyező gépigényű játékokhoz.

A Lenovo Thinkpad széria a megbízhatóságáról híres, ezért a T470 hasznos társa lehet játékban is.

Kis méretének köszönhetően könnyedén hordozható, így ha esetleg szeretnének barátaival összeülni és közösen játszani, ez nem fog akadályt okozni.

A játékok könnyed futtatását egy Intel® Core™ i5-6300U processzor teszi zökkenőmentessé. Ami mellett 8GB RAM, valamint egy 256GB-os SSD segíti elő a megfelelő játékélményt. Videókártya terén egy 2GB-os Intel® HD Graphics 620 található a laptopban, így a GTA V akadásmentesen játszható.

A Lenovo Thinkpad T470 esetében egy 14 hüvelykes, FULL HD (1920×1080) kijelzőj felel a színekben gazdag játékvilágért. IPS technológiája révén pedig oldalirányból nézve is mindig éles képet biztosít. Mindemellett rendkívül kényelmes billentyűzettel rendelkezik, ami könnyed gépelést tesz lehetővé. A gép akkumulátora cserélhető, amennyiben csökkenne az üzemideje.

Amennyiben a Lenovo Thinkpad T470 felkeltette érdeklődését, látogasson el a laptopozz.hu-ra és már kezdődhet is a játék!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük