Ügyfélbarát autómentés Budapesten, hatékonyan
Szolgáltatás

Ügyfélbarát autómentés Budapesten, hatékonyan

Általános tudnivalók…

Gyors és profi segítség a bajban! Az autómentés Budapesten is és egész Pest megyében hatékonyan, megbízhatóan működik, legyen szó bármilyen problémáról! Egy sofőr számára kevés dolog bosszantóbb annál, mint amikor szeretett járműve cserbenhagyja. Hasonlóképpen lehetnek ezzel mindazok, akik valamilyen szolgálati, hivatali, vagy céges gépjárművet tartanak fenn.

Az autómentő hatékonyságához és megbízhatóságához hozzátartozik, a gyors helyszínre érkezés garanciája, a nap minden szakaszában való elérhetőség, az átfogó segítségnyújtás, a pénztárcát kímélő árak. Mindemelletta munkagépek, trélerek kifogástalan állapota, az ügyfél járművének megkímélése a további károktól az autómentés során.

Az autómentés árak legtöbb esetben 7-8 ezer forinttól kezdődnek. A Lukács Autómentő például 8 ezer forintos áron végez autómentést és autószállítást! 6 ezer forinttól pedig autó bikázást és kerékcserét is vállalnak Budapesten és környékén! Néhány autómentő vállalkozás alapára 13 ezer forint körül mozog.

…és egy jó példa

A Lukács Autómentő vállalkozás egyéb árait autómentéskor néhány tényező és körülmény befolyásolhatja. Ezek közé tartozik az autómentő által megtett kilométerek száma, a szállítandó gépjármű súlya és mérete, a kerekek állapota, kormányozhatóság. Lényegesek még a jelleg (munkagép vagy személyautó), illetve a terepviszonyok és hogy az autómentés éjjel, avagy nappal történik-e. Több budapesti autómentő, amely vidéken és külföldön is vállal autómentést a fővároson kívül megtett kilométereként 100 forintos árban végzi a munkát. Mindezt azonnali indulással és megközelítőleg 30 perces érkezési idővel, mely az autópályák esetében jelentősen csökkenhet. A Lukács Autómentő az M0 és M5 autópályákon garantált 10 perces érkezést ígér!

Ezekkel a kvalitásokkal kínálja szolgáltatásait a legtöbb budapesti és Pest megyei autómentő. Ők a legtöbbször a hétköznapi személyautók szállításán kívül ültetett és sportautók, motorkerékpárok, lakókocsik és munkagépek mentését is vállalják. A kínált szolgáltatások olykor az egész ország területét, de még külföldi területeket is lefednek! Éjjel-nappal, SOS hívható számuk normál díjas.

Fontos tudnivaló, hogy a sérült, vagy meghibásodott autókat zárt telephelyekre, vagy pedig márkafüggetlen autószervízbe is szállítják. Budapesten továbbá él ma már egy viszonylag új szolgáltatás is. Az autómentést követő elszállítás után csereautót biztosítanak az ügyfél számára, aki azt akár üzleti útra vagy nyaralásra is elviheti.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük