Hol parkolhatunk bérelt lakóautónkkal?
Szolgáltatás

Hol parkolhatunk bérelt lakóautónkkal?

Ha lakóautó bérlésén vagy vásárlásán törjük a fejünket, akkor jogosan merül fel bennünk a kérdés. Semmiképp sem szeretnénk bajba kerülni családunkkal vagy barátainkkal, hogy aztán kalandunk vége büntetés legyen. A Prémium Lakóautó munkatársai a következő információkkal szolgálnak!

Utunk során vajon kötelező-e felkeresnünk a legközelebbi lakóautó-kempinget? Megállhatunk-e bárhol, bármikor egy vadkempingre? Rövid válasz ezekre a kérdésekre nem létezik. Talán csak annyi, hogy ma már különféle telefonos applikációk állnak rendelkezésünkre, amelyek segítségével könnyedén megtalálhatjuk a lakóautó parkolókat. Lakóautó bérlése esetén ezt érdemes tudni!

A Stellplatz egy Európa-szerte elterjedt parkolóhálózat kifejezetten lakóautósok számára. Több ezer pihenőhelyet foglal magába. A parkolók mindegyike nagyon előnyös helyen fekszik, például bevásárlóközpontok közelében, vagy akár csak egy sétányi távolságra a városközponttól.

Fontos tudni: ezek a megállóhelyek természetesen lehetőséget biztosítanak a járművek víztartályának feltöltésére és a szennyvíz-tartály, valamint a WC kazetták kiürítésére.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük