Tehertaxi bútorszállítás Budapest és környékén
Szolgáltatás

Tehertaxi bútorszállítás Budapest és környékén

Bízza Ön is a 3 Takács Kft.-re a bútorszállítást!

A 3 Takács Kft. egy költöztetéssel, szállítással és logisztikával foglalkozó vállalkozás. A cég 18 éves fennállása alatt jelentős fejlődésen ment keresztül, aminek eredményeképp az ország egyik legkeresettebb bútorszállítója lettek. Szolgáltatásaik az Európai Unió összes országában elérhetők, a Magyar Költöztetők Szövetségének tagjai. A legnagyobb saját kapacitással rendelkező bútorszállító társaság Magyarországon.

A cég munkatársai egy jól összeszokott csapatot alkotnak, akik mindig igényesek munkájukra. Sokéves tapasztalattal rendelkeznek, nagy precizitással dolgoznak. Ügyfeleik személyes tárgyait nagy gonddal kezelik, sérülésmentesen kézbesítik. Modern tehergépjárműveik a bútorszállításhoz szükséges összes technikai felszereléssel rendelkeznek. Szakszerűek, gyorsak és hatékonyak!

Bútorszállításhoz keres tehertaxit? Próbálja ki a 3 Takács Kft. szolgáltatásait!

A cég teljeskörű segítséget kínál bútorszállításhoz, amiben a tárgyak becsomagolása és szállítása is benne van. Nagy lefedettséggel rendelkeznek országszerte, így rövid határidővel és kedvező árakon dolgoznak. Bútorboltok és webshopok megrendeléseinek házhozszállításában segédkeznek, de magánszemélyek számára elérhető szolgáltatásuk. Ülőgarnitúrák, matracok, franciaágyak és egyéb nagy méretű bútorok szállítása sem jelent nekik gondot.

Ha magánszemély megbízását teljesítik, akkor vállalják a szállítandó bútor helyszíni becsomagolását, ráadásul csomagolóanyagot is biztosítanak hozzá. A felvett rakomány a raktárukba kerül, ahol a fuvarszervezők beosztása alapján kerül kiszállításra. Amennyiben a házhozszállítás állapotáról szeretne érdeklődni, úgy bármikor felkeresheti őket.

Bútorszállításhoz biztosított csomagolóanyagaik:

  • Buborékos védőfólia törékeny tárgyakhoz, érzékeny felületű bútorokhoz
  • Etikett vignetta címkézéshez
  • Zsugorfólia kárpitos bútorokhoz
  • Ragasztószalag fólia rögzítésre
  • 120 cm x 60 cm x 60 dm méretű kartondoboz
Miért válassza Ön is a tehertaxi bútorszállítás szolgáltatást?

A frissen vásárolt bútor kiszállítását az üzlet nem tudja rövid időn belül megvalósítani? Azonnali szállításra van szüksége egy rendezvény megvalósításához? Esetleg nem fér be a kanapé a családi autóba? Ilyen esetekben bátran keresse a 3 Takács Kft.-t, ugyanis munkatársaik rendkívül gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Megbízhatóságukról a 3takacstrans.hu weboldalon feltűntetett referenciáik árulkodnak.

Teletaxi bútorszállításhoz Budapesten és környékén keresse Ön is a 3 Takács Kft.-t!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük