Végre itt egy használt gamer PC, ami eléggé hasít
Grand Theft Auto 5 Számítástechnika

Végre itt egy használt gamer PC, ami eléggé hasít

NBASE PC – GTX 1050Ti végre egy olyan használt pc játékra, amelyik tényleg bírja a tempót, sőt inkább ő diktálja. Sok gamer pc van a használt piacon jelenleg, ám igen kevés ehhez hasonló, főleg ilyen árban. Amellett, hogy megbízható és gyors, biztosan nem hagy bennünket cserben a legújabb GTA közben sem. Ez a gamer pc ugyanis kellő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy akadozás nélkül lehessen végig játszani a játékot. Nem sok idegesítőbb dolog van annál, mint mikor leülünk egy használt gamer pc elé, vagy igazából egy bármilyen pc elé és akadozik. Biztos sokunkkal előfordult már ez, holott csak kikapcsolódásra vágytunk.

De mégis mitől olyan különleges és miért jó ez a használt pc játékra?

Nézzük, hogy mivel is győz meg bennünket és mitől használható ez a pc játékra:

  • Processor: i5-8600 – max 4.30 GHz
  • Ram: 8 GB DDR4
  • Grafikuskártya: GeForce GTX 1050 Ti – 4GB

Kell ennél több ahhoz, hogy meggyőzzük magunkat ez a használt gamer pc igazán jó ajánlat, ráadásul 229.900 forintért?

GEFORCE GTX 1050Ti - használt gamer PC-ben
GEFORCE GTX 1050Ti – használt gamer PC-ben

De mégis honnan lehet tudni, hogy mire van szükségem?

Nem mindig egyértelmű, hogy a pc játékra való-e vagy sem. Legalábbis akkor, ha kevésbé vagyunk jártasak a témában. Érdemes mindenek előtt átgondolni, hogy pontosan mit is szeretnénk csinálni, mire is szeretnénk legfőképpen használni a számítógépet. Ha leggyakrabban csak internetezünk, akkor biztosan nincs szükségünk egy ilyen számítógépre. Azonban, ha fogékonyak vagyunk a játékra, akkor jó ötlet lehet egy ilyen gép. Főleg mert, ha veszünk egy gyengébb gépet és játszani támad kedvünk, az a pc játékra nem lesz használható.

Oké, ez mind szép és jó, de honnan érdemes használt számítógépet vásárolni?

Igen ez egy sarkalatos pont lehet, ha nem új hanem használt pc-t szeretnénk vásárolni. Sokszor előfordult már, hogy hallottunk rémtörténeteket. Rossz számítógépet kapott valaki vagy két héten belül tönkrement… Sajnos ilyen is van. Ezért fontos, hogy mindig nézzünk utána az adott cégnek, ahonnan vásárolni szeretnénk. Íme néhány szempont, amik segíthetnek ebben:

  • Ismerősök esetleg meséltek e már róla?
  • Milyen elérhetőségeik vannak a cégnek? Olyan apróság is nagyon fontos lehet, mint egy e-mail cím. Ugyanis, ha csak sima Gmailes címmel rendelkeznek, ott óvatosnak kell lenni.
  • Milyen a cég weboldala? Igényesen, szépen felépített, vagy csak fel vannak „dobálva” a képek.
  • Jár-e a termékekkel garancia, vagy ez csak egy álom?
  • Esetleg szaktanácsadás szolgáltatás van-e náluk, és tudunk e hozzájuk fordulni gond esetén?

Az már biztos, hogy az NBASE PC – GTX 1050Ti elég jó gamer pc. Igyekeztünk a cikkel olyan hasznos segítséget nyújtani, amellyel biztonságosabban tudnak számítógépet vásárolni. Reméljük ez sikerült is. Ezt a számítógépet pedig nyugodt szívvel ajánljuk mindazoknak, akiknek fontos, hogy évente ne dobjanak ki az ablakon feleslegesen tízezreket vagy ennél is többet.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük